Tapaustutkimuksia

Autopartneri - Oma nimi ja logo

Jens’ Auto on autokorjaamo, jonka omistaa ja operoi Jens Andersen. Autokorjaamo sijaitsee Overladessa, Løgstørin kaupungissa, ja on osa AutoPartneri konseptia.

Jens otti meihin yhteyttä, koska hän tarvitsi pomppulinnan käyttöön avoimien ovien päivään ja muihin tapahtumiin, mihin autokorjaamo osallistuu. Puhe tavallisesta pomppulinnasta siirtyi nopeasti henkilökohtaisempaan vaihtoehtoon.

Jens näki pomppulinnaan tulevan oman nimen, logon ja yhteystietojen hyödyn heti. Koska hinta ei ollut paljoa korkeampi, teimme hahmotelman pomppulinnasta, jossa molemmat Jens’ Auto ja Autopartneri saivat markkinoitua nimensä ja brändinsä.

Pienten muutosten jälkeen, päädyimme seuraavaan luonnokseen.

Lopputulos oli erittäin hyvä ja pomppulinnaa on jo käytetty monta kertaa autokorjaamossa Overladessa.

Lue lisääLue vähemmän

Pomppulinna erikoisella painatuksella

KFUM-K Tanskassa otti meihin yhteyttä pomppulinnasta omalla nimellä, grafiikalla ja logolla.
Suunnitelma oli saada pomppulinna, jota voitaisiin käyttää yhdistyksen paikallisessa yksikössä, joka kuitenkin olisi keskuksen omistuksessa.

KFUM-K:lla ei ollut aikaisempaa kokemusta pomppulinnoista. Me sovimme tapaamisen, jossa he näkivät tuotteen laadun ja saivat tietoa sekä hyviä neuvoja laitteesta, turvallisuudesta, käytöstä ja laitteen pystyttämisestä ja pakkauksesta. 

KFUM-K's graafikko lähetti meille sitten dokumentin, kuinka värit ja painatus tulee olla. Tuloksen voitte nähdä tässä alla.

Toivomme, että KFUM-K saa paljon iloa uudesta pomppulinnasta.

Lue lisääLue vähemmän

Matala tila kantavalla kattotuolilla

Yksi asiakkaistamme toivoi leikkimaailman laajentamista, ja he ottivat yhteyttä Inflatomiin tiedustellen kahta uutta pomppulinnaa. Asiassa oli kuitenkin pieni haaste, koska pomppulinna piti sijoittaa pitkään ja kapeaan tilaan. Haasteena lisäksi oli suhteellisen matala huoneen korkeus ilmanvaihtokanavan putkien takia, jotka sijaitsivat 3 metrin korkeudessa. Tilassa oli myös kantava kattotuoli.

Inflatom sai pohjapiirrustukset ja kuvamateriaalit, joista oli helppo hahmottaa tilan antamat haasteet.

Leikkimaailman ajatus oli sijoittaa pomppulinna kattotuolin molemmille puolille, mutta koska kattotuoli voisi aiheuttaa mahdollisen turvallisuusriskin lapsille, päätimme tehdä vaihtoehtoisen ehdotuksen tälle ratkaisulle.
Inflatomin ehdotus oli, että toinen pomppulinnoista räätälöitäisiin juuri tähän tilaan, joten se sai puoliksi suljetun etusivun. Samoin sen mitat muutettiin tilaan käyväksi. Tämä ratkaisu antoi mahdollisuuden piilottaa kattotuoli kokonaan, ja näin poistaa siihen liittynyt mahdollinen turvallisuusriski.

Huoneen pohjapiirrustus

Lue lisääLue vähemmän

Riska Kirkko – Norjassa

Riska Kirkko Norjassa toivoi pomppulinnaa, joka tulisi sijoittaa sisälle seurakuntataloon.
Seurakuntatalossa oli rajallinen huonekorkeus, ja siksi pomppulinna piti tehdä erikoismitoissa mahtuakseen tilaan.

Pomppulinnan nimi tuli olla “Helatorstai" ja siksi osaksi grafikkaa tuli olla sateenkaari.

Kirkon toiveessa oli yksinkertainen grafiikka, ja lähetimme heille ehdotuksen piirustuksesta.
Piirustus ja pomppulinnan lopputulos, voidaan nähdä tässä alla.

Lue lisääLue vähemmän