Meistä

Inflatom on tanskalainen yritys, joka on asiantuntija omalla alallaan. Olemme työskennelleet kokonaisuudessaan yli 30 vuotta pomppulinnojen ja muiden huvilaitteiden parissa.

Vuosien varrella olemme saavuttaneet laajan tuotetietouden ja tiedämme mitä mahdollisia ongelma-alueita pidämme silmällä saadaksemme parhaan ratkaisun.

Olemme tietenkin aina valmiina auttamaan nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita. Ennen ostoa varmistamme, että asiakas saa täydellisen ratkaisun budjettiinsa ja tarpeisiinsa nähden.

Avainsanamme on palvelu, laatu ja turvallisuus. Haluamme tehdä kaikkemme, että meistä tulee yhteistyökumppaninne, kun harkitsette pomppulinnan tai muiden puhallettavien huvilaitteiden ostoa. Verkkosivustoltamme löydät turvaohjeet ja pakkausohjeet

Olemme ylpeitä Inflatomilla, että voimme toimittaa korkealaatuisia tuotteita kohtuu hintaan, jossa turvallisuus on aina etusijalla.

Kaikki tuotteemme täyttävät voimassaolevat lait, direktiivit sekä tietenkin vaatimukset EN14960 ja EN71. Teemme tiivistä yhteistyötä tanskalaisten hyväksyntäyritysten kanssa. Tällä tavoin voimme taata, että toimitamme aina korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisia pomppulinnoja ja huvilaitteita.

Meillä on myös laaja valikoima standardi tuotteita ja tarjoamme Skandinavian laajimman pomppulinnavalikoiman. Toimitamme kaikille, vapaa-ajan vuokraajille, suuriin sisähuvikeskuksiin, leikkipuistoihin, ostoskeskuksiin, retkeilyjälleenmyyjille jne.

Koemme tärkeäksi, että hintamme ovat helposti ymmärrettävissä. Siksi kaikki hintamme sisältävät tietenkin kaiken mitä tarvitset uuden huvilaitteen käytön aloitukseen. Tämä tarkoittaa, että huvilaitteen mukana toimitamme hyvälaatuisen puhaltimen, kiinnitystapit, ja käyttöönottotarkastus dokumentin.